Rit wijzigen of afzeggen

rit wijzigen small

 

 

 

Ik wil een rit wijzigen of afzeggen
De chauffeur is het vaste gezicht voor u en uw kind. Dat is prettig voor alle betrokkenen, u kent elkaar! Wij begrijpen dat u wijzigingen misschien liever rechtstreeks met de chauffeur wilt regelen, maar hij mag hier niets mee doen. Wijzigingen moet u dus altijd rechtstreeks doorgeven aan Team Doelgroepenvervoer op het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

> Wijzigingen voor de volgende dag kunt u doorgeven tussen 8.00 en 17.00 uur


Waarom kunt u wijzigingen niet aan de chauffeur doorgeven?
Team Doelgroepenvervoer is eindverantwoordelijk omdat daar dagelijks de ochtend en de middag ritten gepland worden, moeten zij altijd op de hoogte zijn van wijzigingen. De vervoerder moet een eventueel vervangende chauffeur kunnen informeren over bijzonderheden. Geeft u wijzigingen daarom altijd aan Team Doelgroepenvervoer door op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hoe kunt u een rit afzeggen?
Laat het direct weten als uw kind een keer of langere tijd niet meerijdt. U kunt dit 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgeven via de app: “Cabman Mobile – Ritinformatie”.

Inloggen op Mijn Doelgroepenvervoer