• Vervoer

Rit wijzigen of afzeggen

rit wijzigen small

 

 

Ik wil een rit wijzigen of afzeggen
De chauffeur is het vaste gezicht voor u en uw kind. Dat is prettig voor alle betrokkenen, u kent elkaar! Wij begrijpen dat u wijzigingen misschien liever rechtstreeks met de chauffeur wilt regelen, maar hij mag hier niets mee doen. Wijzigingen moet u dus altijd rechtstreeks doorgeven aan Team Doelgroepenvervoer op het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

> Wijzigingen voor de volgende dag kunt u doorgeven tussen 8.00 en 17.00 uur


Waarom kunt u wijzigingen niet aan de chauffeur doorgeven?
Team Doelgroepenvervoer is eindverantwoordelijk omdat daar dagelijks de ochtend en de middag ritten gepland worden, moeten zij altijd op de hoogte zijn van wijzigingen. De vervoerder moet een eventueel vervangende chauffeur kunnen informeren over bijzonderheden. Geeft u wijzigingen daarom altijd aan Team Doelgroepenvervoer door op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hoe kunt u een rit afzeggen?
Laat het direct weten als uw kind een keer of langere tijd niet meerijdt. U kunt dit 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgeven via de app: “Cabman Mobile – Ritinformatie”.

Inloggen op Mijn Doelgroepenvervoer

 

Inlog aanvragen

inlog aanvragen small

Ik wil een inlog aanvragen

Deze pagina is onder constructie. 

U kunt uw verzoek om inloggevens te verkrijgen voor Mobiliteitsnet tijdelijk sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief. U ontvangt dan binnen 48 uur reactie (behalve in het weekend).

 

 

Doelgroepenvervoer West-Friesland

leerlingen vervoer small

  • Doelgroepenvervoer West-Friesland

De afdeling Doelgroepenvervoer West-Friesland organiseert en coördineert in opdracht van de 7 Westfriese gemeenten het vervoer van ruim 900 deelnemers naar het speciaal onderwijs zowel binnen als buiten de regio, zo ook het vervoer voor Jeugdzorg kinderen, het Wmo-vervoer en het Wsw-vervoer voor WerkSaam. Dit betreft het vervoer voor mensen met een arbeidshandicap van en naar de sociale werkvoorziening (de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) is per 1 januari 2015 overgegaan in de Participatiewet).

Leerlingenvervoer

leerlingen vervoer small

 

 


Informatieboekje Leerlingenvervoer 2019-2020

 

Een klacht melden

klacht melden small

 

 

Ik heb een melding of een klacht

Bent u niet tevreden?

Wij doen ons uiterste best om de reis van uw kind goed te laten verlopen. Bent u niet tevreden? Laat het ons weten. Wij zoeken graag in overleg met u, uw gemeente, de vervoerder, chauffeur en/of school naar een oplossing. Wacht niet te lang met het doorgeven. Zo kunnen we herhaling voorkomen en onze diensten verder verbeteren.

U kunt uw klacht indienen via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief.

U krijgt binnen 10 werkdagen een schriftelijke reactie van Team Doelgroepenvervoer.